Menu

PREMIU SPECIAL PENTRU TINERI

Municipiul Rm. Sarat a obtinut premiul special pentru tineret in 2019, la cea mai importanta Gala a Participarii Publice din Romania. Evenimentul a adus pe scenă grupurile civice şi organizaţii de tineret care, prin implicare și participare, au avut un rol deosebit în viața comunităților locale.

Premiu important câștigat de municipiul Rm Sărat Rm la cea mai importanta Gala a Participarii Publice din Romania. Este vorba despre premiul special pentru tineret oferit proiectului ,,#SUSRâmnicul”, distincție acordată ca o recunoaștere a implicării tinerilor în viața comunității locale. Premiul a fost oferit municipiului Râmnicu Sărat de către Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale România. Rm. Sarat este cel de-al doilea oras din tara, după Timisoara, care a reusit sa elaboreze o strategie pentru tineret. 

Proiectul ,,#SUSRâmnicul” a cuprins mai multe consultari publice in care au fost implicati tineri, dar si factori de decizie și responsabili cu activitatea de tineret, precum și experți naționali și județeni. 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>