Menu

DAR DE SARBATORI

Vor avea o masa mai bogata de Paste, de pe care nu vor lipsi ouale rosii, drobul si cozonacul. Este vorba despre 200 de familii nevoiase din Rm. Sarat, carora Primaria le-a oferit astazi pachete cu alimente. Valoarea unui pachet cu alimente distribuit de Directia de Asistenta Sociala este de 100 de lei.

Persoanele singure sau famiile cu multi copii si fara posibilitati materiale din Rm Sărat au primit astăzi pachete cu alimente pentru masa de Pasti, din care nu au lipsit cozonacul, ouăle rosii, un pui, dar si alte produse traditionale. Pachetele cu alimente au fost duse familiilor nevoiase acasa de catre reprezentantii Serviciului de Asistenta Sociala.

Valoarea unui pachet cu alimente distribuit de Directia de Asistenta Sociala din Rm. Sarat este de 100 de lei. De aceste ajutoare au beneficiat persoanele singure si familiile aflate intr-o situatie materiala dificila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>