Menu

TREI RĂNIȚI DUPĂ UN ACCIDENT

Grav accident rutier produs sâmbătă, pe Drumul European 85, la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. Trei persoane, între care și un copil, au ajuns la spital în urma unui carambol în care au fost implicate trei mașini. Traficul pe șoseaua care leagă Muntenia de Moldova a fost blocat mai bine de o oră.

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă după-amiază, pe șoseaua europeană 85, la ieșire din Rm. Sărat. În timp ce se deplasa din direcția Râmnicu Sărat către Vrancea, un autoturism condus de un ieșean de 46 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa şi care ar fi virat stânga brusc. La volanul acestuia se afla un bărbat de 33 de ani, din localitatea buzoiană Grebănu. După coliziune, masina condusă de ieșean a ricoşat într-un alt autoturism condus din sensul opus de către o femeie de 37 de ani, tot din Iași.

Trei persoane au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Au fost răniți conducătorul auto din Grebănu, șoferita de 37 de ani din Iași, dar și pasagerul spate din autoturismul acesteia, un copil de 7 ani. Polițiștii au întocmit dosar penal. Traficul rutier pe Drumul European 85, între Râmnicu Sărat și Focșani, a fost restricționat timp de o oră.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>