Menu

MOBILIZARE DE FORŢE

Mobilizare de forţe pe străzile din Rm. Sărat înainte de Paşte. Poliţiştii locali vor fi prezenţi în număr mare pe străzi pentru a asigura liniştea în cele mai aglomerate zone. În zilele următoare atenţia agenţilor se va concentra pe zonele centrale ale orașului și pe cele din preajma bisericilor.

Politistii locali din Rm Sărat nu vor avea odihnă în perioada urmatoare. Ei vor actiona in patrule, in cele mai aglomerate zone ale orasului. De asemenea, agenții vor asigura ordinea in zona lacasurilor de cult din municipiu, locatii unde se preconizeaza o mare afluenta de persoane.

Cetatenii sunt sfatuiti sa fie atenti la bunurile pe care le detin cand merg in piete, in spatiile comerciale aglomerate sau în mijloacele de transport în comun. De asemenea, sunt atentionati sa nu afişeze ostentativ bunuri de valoare atunci când se afla în locuri publice.

În anii trecuți, în apropiere Paștelui, pe străzile din zonele centrale din Rm. Sărat s-au format ambuteiaje. Asta pentru că mulți şoferi au ieșit la cumpărături cu mașinile. Polițiștii locali recomandă conducătorilor auto ca în această perioadă să circule prudent și să-și păstreze calmul în trafic.

In cazul in care sunt implicați în scandaluri sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa echipajelor de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>