Menu

Social
Doi barbati din Rm. Sarat care lucrau pe un santier din localitatea brasoveana Codlea, au murit noaptea trecuta, intoxicati cu monoxid de carbon

5628_0000221860Doi barbati, din Rm. Sarat, care lucrau pe un santier din localitatea brasoveana Codlea, au murit noaptea trecuta, intoxicati cu monoxid de carbon.

De dimineta, trupurile neinsufletite ale acestora au fost descoperite intr-o rulota, de un coleg de-al lor, care a sunat imediat la 112. Barbatii in varsta de 24, respectiv 40 de ani, erau angajati ai unei firme din municipiu.

Purtătorul de cuvant al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, ne-a declarat ca, cel mai probabil, cauza morţii celor doi este intoxicarea cu monoxid de carbon şi folosirea necorespunzătoare a convectorului din rulota. Mai multe detalii in Jurnalul TvSat de la ora 18.00 pe TvSudEst.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>