Menu

 TRAGEDIE ÎN ZORI

Tragedie, în acestă dimineață, într-un bloc din municipiul Buzău. Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a găsit sfârșitul în apartamentul în care locuia, în urma unui incendiu izbucnit de la o țigară lăsată nesupravegheată. Bărbatul lucra ca agent de pază la o societate comercială din municipiul Buzău. Poliția a deschis o anchetă.

Tragedie astăzi dimineață într-un bloc de pe Bulevardul Unirii din muncipiul Buzău. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu izbucnit în propriul apartament. Incendiul a fost observat în jurul orei 6 dimineața, de către unul dintre locatarii Blocului 16 de pe bulevardul Unirii Sud, care a anunțat la 112 că dintr-un apartament de la etajul 8 iese fum dens.

Pompierii s-au deplasat cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si o autoscara metalica. Dupa ce au intrat in apartament, pompierii au constatat ca locuinta este inundata cu fum dens si gaze toxice si au descoperit in dreptul baii o victima: un barbat de aproximativ 45 de ani.

Victima a fost preluată de paramedicii SMURD, care au facut manevre de resuscitare, insa incercarile de a-l readuce la viata au fost zadarnice, acesta murind intoxicat cu fum. Barbatul lucra ca agent de paza la o societate comercială din Buzau. Dupa ce ieșea din tură, acesta obișnuia sa vina sa se odihneasca in apartamentul de pe bulevardul Unirii, el locuind alaturi de sotie la țară.  Este și motivul pentru carea, initial, vecinii le-au declarat pompierilor ca apartamentul din care iesea fum dens este gol. Din primele cercetari reiese ca focul a fost cauzat de o tigara lasata nesupravegheată. Poliția a deschis o anchetă!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>