Menu

PROMOVATĂ MATEMATIC

SCM Gloria Buzau a promovat matematic in esalonul secund dupa remiza de la Radauti, scor 0-0. Cu cinci etape inainte de final, elevii lui George Timis au acumulat 64 de puncte, fata de cele 48 ale trupei din Radauti, iar prezenta in Liga 2 a devenit oficiala pentru Gloria.

SCM Gloria Buzau este calificată matematic în Liga secundă de fotbal. Fotbaliștii buzoieni au întâlnit în deplasarea de vineri, de la Rădăuți, cea de-a doua clasată, Bucovina, într-un meci al etapei a XXV-a a Ligii a III-a. Întâlnirea dintre cele două echipe, de pe Stadionul Municipal  Rădăuți, s-a încheiat la egalitate, scor final 0-0. Cu cinci etape inainte de final, elevii lui George Timis se mențin pe prima poziție a clasamentului, cu 64 de puncte, fata de cele 48 ale trupei din Radauti, iar prezenta in Liga 2 a devenit oficiala. Buzoienii vor susține următorul meci acasă, în fața propriilor suporteri, pe 4 mai, de la ora 18:00, cu AFC Botoșani 2.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>