Menu

CHELTUIELI SUSPECTATE

Semne de intrebare privind cheltuirea unor sume de bani la societatea de transport în comun TUC Rm Sărat. Este vorba despre un raport al Curții de Conturi potrivit căruia conducerea societății ar fi cheltuit nejustificat bani pentru vestimentatia angajatilor. Neregula a fost adusă și în atenția Consiliului Local Municipal, de către un reprezentant PNL, care reproșează că situația ar fi trebuit făcută cunoscută de către conducerea societatii. Directorul societății TUC Rm Sărat sustine însă ca suma a fost recuperata integral de la angajati.

Societatea de transport public urban de calatori TUC din Rm Sărat este suspectată că a risipit bani fără rost. Mai precis, potrivit unui raport al Curtii de Conturi, conducerea societății  ar fi făcut cheltuieli nejustificate privind vestimentatia angajatilor. Neregula a fost adusă și în atenția Consiliului Local Municipal de către reprezentantul PNL, Ionuț Iuga. Acesta consideră ca reprezentantii Consiliului Local Municipal ar fi trebuit  informati cu privire la raportul Curții de Conturi chiar de către conducerea societății TUC Rm Sărat.

Primarul municipiului Rm. Sărat precizeaza ca in activitatea societății de transport public urban de calatori nu s-au gasit deficiente, iar sumele respective vor fi recuperate.

Responsabilii TUC Rm Sărat spun ca, într-adevar, inspectorii Curtii de Conturi au identificat cheltuieli pe care le-au considerat nejustificate. Este vorba despre 10.000 de lei, sumă cheltuita pentru echipamentul de lucru al angajatilor. Directorul societății afirmă că angajatii si-au platit echipamentul de lucru primit, iar banii s-au recuperat integral.

Societatea Comerciala Transport Urban de Călători este subordonată Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat. Principala activitate a societății este transportul de persoane.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>