Menu

MECI DE LA GALĂ

Partidă extrem de interesantă sâmbătă în Sala Sporturilor din Buzău. SCM Gloria va întâlni campioana CSM București într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Dacă echipa buzoiană se află în subsolul clasamentului, în lupta pentru evitarea retrogradării, CSM București va spune adio titlului de campioană chiar și în cazul unui egal.  

Meci de la gală, sâmbătă, la Buzău. Handbalistele de la SCM Gloria vor întâlni campioana CSM București, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii Florilor. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 17:30. Etapa trecută, jucătoarele Gloriei Buzău au obținut un punct important, la Zalău într-un meci cu un final tensionat. Suporterii buzoieni sunt invitați la meciul de sâmbătă să le încurajeze pe handbalistele Gloriei să obțină o surpriză frumoasă în disputa de sâmbătă. Biletele costă 10 lei. Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice în limita locurilor disponibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>