Menu

 PREGĂTIRI PENTRU DRĂGAICĂ

Deja au început pregătirile pentru ediția 2019 a târgului Drăgaica, unul dintre cele mai vechi bâlciuri din zona Munteniei. Revitalizat în urmă cu doi ani, sub denumirea „Iarmafest”, târgul Drăgaica a devenit deja un festival regional sinonim cu distracția. Regulamentul de organizare a ediției din acest an a târgului de vară de la Buzău se află, în aceste zile, în dezbatere publică.

Pregătirile pentru ediția 2019 a târgului Drăgaica, unul dintre cele mai vechi bâlciuri din țară, au început. Târgul de vară din Buzău va avea loc în perioada  8 – 25 iunie și va funcționa zilnic între orele 10:00 – 24:00. Primăria Buzău dorește ca ediția din acest an a Drăgăicii să păstreze tradiția ultimilor doi ani, iar târgul de vară să devină un festival etno-cultural, care, prin prezenta meşterilor populari, să reînvie tradiţia târgului de meşteșugari. De asemenea, și în acest an, pe scena festivalulului vor urca nume mari ale muzicii românești, lista artiștilor și a trupelor invitate fiind încă în lucru. Targul „Drăgaica” se organizează în actuala locație, aflata la ieșirea din municipiul Buzău către Urziceni, încă din anul 1971.

Municipalitatea buzoiană a inițiat deja un proiect de hotărâre, cu caracter normativ, privind târgul de vară „Drăgaica” 2019, care, mai înainte de a fi aprobat în ședința Consiliului Local Municipal din luna mai, a fost supus dezbaterii publice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>