Menu

DUPĂ PAŞTE, DIETĂ

Mesele bogate de sarbatori trebuie urmate intotdeauna de o cura de detoxifiere. O spun medicii care, in ultimele zile, au acordat ingrijiri unui numar mare de pacienti cu afectiuni digestive. Cura de detoxifiere este la indemana oricui pentru ca, potrivit specialistilor, abuzul de carne de miel, drob si cozonac ,,se repara,, cu fructe, legume, supe si multa miscare.

Legume, fructe si cat mai multe supe. Sunt produsele pe care ar trebui sa le introducem in alimentatie dupa mesele imbelsugate de Paste. Medicii spun ca toate acestea sunt usoare si ajuta organismul sa revina la normal, dupa ce in zilele de sarbatoare am consumat preparate bogate in grasimi. Totodata, pentru a ajuta organismul sa se refaca este nevoie si de miscare. Chiar daca nu mergem la o sala de fitness este suficient sa iesim sa facem plimbari in aer liber. Exita si remedii naturale pentru cei care sufera de afectiuni digestive provocate de mancarurile grele. O lingura de ulei de masline, inainte de masa, va poate ajuta. Persoanele care nu vor sa apeleze la acest remediu pot manca masline negre, inainte de a trece la meniul propriu-zis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>