Menu

MOTOCICLIST ACCIDENTAT

Un buzoian de 63 de ani se va alege cu dosar penal după ce l-a lovit în plin cu mașina pe un tânăr motociclist, care circula regulamentar. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul prânzului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău. Tânărul lovit de mașină a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean pentru investigații și îngrijiri medicale. 

Accidentul  rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 12:30, la intersecția bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Mioriței. Potrivit primelor date din anchetă, conducătorul auto de 63 de ani, din Buzău, se deplasa din centrul orașului pe bulevardul Bălcescu, iar la un moment dat a virat la stânga către strada Panduri, fără să acorde prioritate unui motociclist buzoian în vârstă de 18 ani, care circula din sens opus. Motociclistul a fost lovit în plin și răsturnat pe șosea.

Deși nu a fost rănit grav, motociclistul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului de 63 de ani, vinovat de producerea accidentului, iar cercetările continuă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>