Menu

SURPRIZĂ URIAȘĂ

Surpriză uriașă în Liga Națională de handbal feminin! SCM Gloria Buzău a umilit campioana CSM București, la o diferență de scor de 8 goluri – 29-21. În urma acestei victorii, SCM Gloria Buzău se află pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale și este salvată de la retrogradare.

Etapa a 24-a din Liga Florilor a adus cea mai mare surpriză din ultimii ani în handbalul românesc. SCM Gloria Buzău a învins campioana CSM București, la o diferență de scor de 8 goluri – 29-21, după ce la pauză scorul a fost 18-9 în favoarea handbalistelor din Buzău. Jucătoarele Gloriei Buzău au ,,zburat” practic pe teren reușind să îngenuncheze, fără drept de apel, pe CSM București care, în proporție de 99 %, pierde titlul de campioană. Asta dacă se ia în calcul faptul că marea rivală din acest sezon, SCM Râmnicu Vâlcea, a reușit să câștige fără probleme în deplasare la Universitatea Cluj-Napoca, scor 17-27. După această reușită, SCM Gloria Buzău se situează  pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale și este salvată de la retrogradare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>