Menu

DUEL DE FOC

Încă un meci teribil pentru jucătorii de la Handbal Club Buzău în liga națională. Formația buzoiană va intalni mâine, pe teren propriu, formația CSM Fagaras. Handbal Club Buzău are neapărat nevoie de o victorie pentru pentru mentinerea in primul esalon de handbal masculin.

Încă un duel de foc pentru jucătorii de la Handbal Club Buzău. Handbalistii buzoieni vor intalni mâine, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor Romeo Iamandi, formația CSM Fagaras, în etapa cu numarul 6 din play-out. Copiii și elevii beneficiază de intrare gratuită. Și pensionarii beneficiază de intrare gratuită, însă în limita a 200 de tichete. Handbal Club Buzau 2012 are neaparata nevoie de victorie, in conditiile in care lupta pentru mentinerea in primul esalon de handbal masculin este foarte stransa. Jocul rezultatelor a complicat destul de serios situatia in clasament, primele cinci formatii fiind despartite de doar 2 puncte. Trupa din Cluj este aproape retrogradata, in timp ce batalia pentru primele doua pozitii, care asigura evitarea barajului, este una teribila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>