Menu

ÎNCEP PLOMBĂRILE

Vremea capricioasă întârzie asfaltările la Rm Sărat. Cel puțin asta susțin reprezentanții Administrației Domeniului Public, care au pus în funcțiune stația de asfalt și au început reparațiile pe unele străzi ale orașului. Primele străzi vizate de plombări sunt arterele din zona centrală, zona pietii, dar si cele unde s-au ralizat bransamente la reteaua de gaze si apa. 

Ploile din ultima perioadă au dat peste cap lucrările de asfaltare pe străzile din Rm Sărat. În această primăvară, Administratia Domeniului Public si-a propus sa realizeze în special lucrari de refacere a carosabilului afectat in această iarnă, după ce, inițial, a utilizat doar asfalt rece. De cateva zile, Administratia Domeniului Public a pus in functiune si statia de asfalt.

Chiar dacă în Rm Sărat sunt multe strazi care ar trebui reparate, amploarea lucrărilor de asfaltare depinde de bugetul alocat Administratia Domeniului Public. Deocamdată, ADP va interveni in zona centrala a orașului, in zona pietii, dar si pe strazile unde s-au ralizat bransamente la reteaua de gaze si apa.

Administratia din Rm Sărat spera sa rezolve problemele de infrastructură existente la nivelul municipiului in urma proiectelor de modernizare depuse in ultimii ani. Cert este că în acest an doar cateva strazi vor putea fi asfaltate cu bani de la bugetul local.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>