Menu

ÎN VIZITĂ LA TV SAT

Zeci de copii din Gălbinași au invadat, astăzi, platourile de filmare din Buzău ale TV SAT. Elevii au dorit să vadă cum arată în realitate un studio de televiziune, cum se realizează emisiunile TV, dar și să afle secretele aparaturii care face ca imaginile să ajungă în casele telespectatorilor. Cei mici au fost fascinați de cele văzute, iar unii dintre ei par tentați de o carieră în televiziune.

Studioul TV SAT din Buzău a avut astăzi oaspeți de seamă: zeci de elevi de la Școala din comuna Gălbinași. Copiii au dorit să vadă cum se lucrează într-o televiziune, cum se fac ştirile şi cum se filmează emisiunile TV.

În primul rând, copiii au dorit să vadă, „pe viu”, cum se filmează un jurnal de știri. Unii dintre ei chiar au încercat să se pună în postura prezentatorilor de jurnal. Cei mici și-au dat repede seama că nu este chiar atât de ușor să citească de pe un prompter. După vizita la studioul TV SAT, câțiva copii au mărturisit că i-ar tenta o carieră în televiziune.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>