Menu

LOVITĂ MORTAL

Accident grav, astăzi dimineaţă, pe Drumul Național Buzău-Ploiești în localitatea Ulmeni. Un șofer buzoian care circula de la Mizil către Buzău a lovit mortal o localnică de 78 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, fără să se asigure. Şoferul maşinii nu a văzut-o la timp şi a izbit-o violent. Femeia a murit la câteva minute după impact. Victima este o bătrână care cerșea în centrul municipiului Buzău.

Un grav accident rutier s-a produs astăzi dimineață, în jurul orei 5.00, pe drumul național 1B, care leagă orașele Buzău și Ploiești. Un şofer buzoian de 67 de ani care circula de la Mizil către Buzău a accidentat mortal o femeie. Victima este o localnică de 78 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, neregulamentar şi fără să se asigure. Şoferul maşinii nu a văzut-o la timp iar mașina pe care o conducea a izbit-o violent pe femeie. Deși la fața locului a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanță, bătrâna nu a avut vreo şansă de supravieţuire.

Victima este o bătrână care îşi petrecea zilele în zona Bisericii Sfinții Îngeri din municipiul Buzău, vânzând flori pe care, uneori, şi le procura chiar de pe spaţiile verzi ale orașului.

Anumite voci care susţin că bătrâna era folosită la cerşit de către un individ din Ulmeni, care o aducea în fiecare dimineaţă la Buzău şi apoi o trimitea înapoi la Ulmeni, cu mașini de ocazie, după ce îi lua câştigul strâns. În urma accidentului mortal, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>