Menu

VICTORIE PREȚIOASĂ

Victorie prețioasă pentru Handbal Club Buzău în play-out-ul Ligii Naționale de handbal masculin. Buzoienii s-au impus, ieri seară, pe teren propriu, în fața formației CSM Făgăraș, cu scorul de 27-24.  În urma acestei victorii, Handbal Club Buzău se clasează  pe locul III, în play-out-ul Ligii Zimbrilor.

Încă o victorie importantă pentru Handbal Club Buzău. Buzoienii s-au impus, ieri seară, pe teren propriu, în fața formației CSM Făgăraș, într-o partidă contând pentru etapa a VI-a din play-out-ul Ligii Zimbrilor. Victoria este cu atât mai prețioasă cu cât, orice echipă are șanse atât la salvare fără baraj, cât și la retrogradare directă. Prima repriză s-a încheiat în favoarea oaspeților, care au intrat în vestiare cu un avantaj de 3 goluri (13-16). Pauza s-a dovedit a fi însă un sfetnic bun pentru Handbal Club Buzău, care au egalat în primele 4 minute de joc din repriza secundă. A fost un imbold suficient pentru buzoieni, care au reușit să se desprindă de adversari si să bifeze un nou succes,  scor final 27-24. În urma acestei victorii, Handbal Club Buzău se clasează  pe locul III, în play-out-ul Ligii Zimbrilor. Următorul meci al buzoienilor se va disputa în sâmbătă, 11 mai, tot în fața propriilor suporteri, contra echipei CS Universitatea Cluj. Partida va începe la ora 17:00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>