Menu

SE CAUTĂ VOLUNTARI

Organizatia “Ajungem Mari” căută voluntari, din orice domeniu, dispuși să dăruiască trei ore pe săptămână, din timpul lor, pentru copiii din căsuţele de tip familial din Râmnicu Sărat. In cadrul programului, copiii si tinerii din sistemul de protecție se pot bucura de educație interactivă și experiențe de formare. Programul “Ajungem Mari” cuprinde mai multe proiecte permanente desfășurate în parteneriat cu Direcțiile Generale de Asistentă Socială și Protecție a Copilului din mai multe județe, dar și cu asociații si fundații care au în grijă centre sociale pentru copii.

Reprezentantii asociației “Ajungem Mari” organizeaza la Rm. Sarat, duminica, 12 mai, între orele 10:00-13:00, un training pentru viitorii voluntari dispuși sa daruiasca putin din timpul lor unor copii care au mare nevoie de încurajare și de susținere.

În funcție de abilitățile lor, voluntarii vor susține cu copiii ședințe de pregătire școlară pe diferite teme: de la lecții de matematică, engleză și limba română, până la ateliere de cultură generală, fotografie, muzică, arte plastice, educație financiară și multe altele.

Ramnicenii care vor sa devina voluntari si sa participe la cursurile de duminica trebuie sa completeze un formular de inscriere.

“Ajungem MARI” este singurul program educational demarat de o asociație non-guvernamentala și susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate. Asociația a fost fondată în 2013 de 3 tineri care își doreau să aducă schimbări în societate, iar programul educațional Ajungem MARI a demarat în 2014. Scopul programului este să îi sprijine pe copii și tineri să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>