Menu

ÎNCĂ O VICTORIE

SCM Gloria Buzău bifează victorie după victorie, deși este déjà promovată în liga a 2-a de fotbal. Miercuri, la Fălticeni, jucătorii antrenați de George Timiș s-au impus cu scorul de 2-0 în fața formației Bucovina Rădăuți. Sâmbătă, în ultima partidă disputată de buzoieni în acest sezon în fața propriilor suporteri jucătorii de la Gloria vor fi premiati de oficiali ai Federației Române de Fotbal pentru promovarea in Liga 2.

SCM Gloria Buzău a mai bifat o victorie în seria întâi a Ligii a 3-a la fotbal. Buzoienii s-au impus cu 2-0 in deplasarea de la Falticeni, gratie dublei lui Ceausel min. 12 si 17, si asteapta partida de sambata, 11 mai, de la ora 19.00, cu CSM Focsani. Meciul de sâmbătă se va disputa in Crang și va fi ultimul din acest sezon in fata suporterilor buzoieni. La final, jucătorii Gloriei vor fi premiati de oficiali ai Federației Române de Fotbal pentru promovarea in Liga 2. Cu 70 puncte in urma a 22 victorii si 4 remize, SCM Gloria mai are de jucat la Suceava si termina fără ggreșeală un campionat pe care l-a dominat copios si in care a invins categoric principalele contracandidate la promovare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>