Menu

SPAȚIILE VERZI, SUPRAVEGHEATE

Cei care distrug spatiile verzi vor fi ”civilizati” cu amenzi. Este avertismentul Poliției Locale Rm. Sărat care acordă o atenție deosebită parcurilor și locurilor de joacă din muncipiu. Polițiștii locali nu vor fi cu ochii doar pe cei care distrug spațiile verzi și mobilierul stradal, ci și pe cei care provoacă scandaluri.

Odată cu apropierea verii, parcurile și locurile de joacă din Rm Sărat vor fi atent supravegheate de către polițiștii locali. Agenții vor fi cu ochii pe cei care distrug spațiile verzi și mobilierul stradal, dar și pe cei care provoacă scandaluri. Cei prinsi pe picior gresit vor trebui sa suporte, pe langa sanctiune, si contravaloarea daunelor provocate.

Reprezentanții Politiei Locale îi indeamna pe cetățeni să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Cei care surprind concetateni care distrug spatiile verzi sau fură flori sunt rugati sa sune imediat la dispeceratul Poliției.

Anii trecuti, cu ajutorul camerelor de monitorizare video, persoane din municipiu dar si grupuri de tineri au fost surprinse in timp ce distrugeau spatiile verzi ornamentale amenajate de Administrația Domeniului Public Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>