Menu

ÎN PAS CU VREMURILE

Mai multe căsătorii și nașteri, dar si mai multe decese la Rm Sarat în acest an. O arata datele Compartimentului de Stare Civila care consemneaza o tendinta demografica in pas cu vremurile. Lipsurile și problemele îi indeamna pe tineri sa suporte greutatile impreuna. In acelasi timp, aceleași greutăți omoara tot mai multi oameni. 

Mai multe nașteri, casatorii, dar si decese la Rm. Sarat în acest an, față de aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit datelor Compartimentului de Stare Civila din cadrul  Serviciul Public Comunitar de Evidenta Populatiei, de la începutul anului au fost   înregistrate 165 de nasteri. Și numărul căsătoriilor, dar si al deceselor a crescut, fata de perioada similara a anului trecut.

Cuplurile din Rm Sărat care vor să se căsătorească in weekend trebuie sa achite o taxa. De asemenea, și cei care vor sa spuna DA in fata ofiterului de Stare Civila la sediul Primariei Rm. Sarat vor trebui să achite o taxă specială. Reprezentanții Compartimentului de Stare Civila le reamintesc celor care vor sa-si oficializeze relatia că trebuie sa se programeze din timp.

Pe parcursul anului trecut, Compartimentul de Starea Civila din Rm. Sarat a inregistrat 540 nasteri, 206 casatorii si 481 de decese.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>