Menu

PREMIAȚI PENTRU PROMOVARE

Bucurie pentru oficialii și suporterii Gloriei Buzău! Echipa din Crâng a sărbătorit, sîmbătă seară, calificarea în Liga a II-a de fotbal, cu două etape înaintea încheierii campionatului. Partida de sâmbătă cu CSM Focșani s-a încheiat cu victoria buzoienilor, scor 2-1, care nu au gustat înfrângerea în această ediție de campionat. Cu 22 de victorii și 4 egaluri, SCM Gloria Buzău este calificată matematic în Liga a II-a.

Fotbaliștii Gloriei Buzău au obținut o nouă victorie în fața propriilor suporteri, în meciul cu CSM Focșani. După prima repriză, roș-albaștrii au intrat la vestiare cu un avantaj de un gol. CSM Focșani a egalat în minutul 72 după un penalty, iar 10 minute mai târziu, fotbaliștii buzoieni au înscris din nou prin golul lui Dănuț Oprea și au mai adaugat o victorie în palmares. Gloria Buzău a reușit astfel performanța de a fi singura echipă din toate ligile de fotbal, care este neînvinsă.

După finalul meciului, suporterii prezenți pe stadionul din Crâng au avut parte de un adevărat spectacol festiv, SCM Gloria fiind premiată pentru accederea în Liga 2.  Fiecare jucător şi membru al staff-ului tehnic au îmbrăcat tricouri albe de campioni. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, alături de secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, le-au înmânat medaliile şi cupa pentru câștigarea seriei întâi.

Buzoienii mai au de jucat încă două etape. Echipa din Crâng va juca în deplasare etapa următoare, sâmbătă, 18 mai, de la ora 18:00, cu ACS Foresta Suceava.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>