Menu

CONCURS DE MATEMATICĂ

Nu pentru toți elevii matematica este o sperietoare. Au dovedit-o zeci de elevi din Rm Sărat, dar și din alte județe care au participat in weekend la cea de-a XVII a editie a concursului de matematică Sperante Ramnicene. La finalul concursului găzduit de liceul Teoretic Stefan cel Mare din Rm. Sarat, participantii au primit diplome, dar si premii în bani.

Zeci de elevi pasionați de cifre, logică și calcule au participat în weekend la cea de- a XVII a editie a concursului de matematică Sperante Ramnicene. La evenimentul organizat de Societatea de Stiinte Matematice din Romania și gazduit de liceul Teoretic Stefan cel Mare au participat elevi din unitatile din Rm Sărat, dar si din judetele vecine:

La finalul concursului, participantii au primit diplome, dar si premii in bani.

La eveniment au fost prezenți și invitati de onoare din cadrul Societatii de Stiinte Matematice din Romania:

Concursul de matematica Sperante Ramnicene este o competiţie de tradiţie şi reprezintă un bun prilej pentru testarea potenţialului celor mai priceputi elevi la matematica.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>