Menu

FOC ÎN BLOC

Panică vineri seara într-un bloc de nefamilişti din municipiul Râmnicu Sărat. Un incendiu a cuprins un apartament din imobil, cel mai probabil de la o lumânare uitată aprinsă de proprietari. Pompierii au acționat cu două autospeciale, iar 30 de persoane au fost evacuate.

Un incendiu a izbucnit vineri seara într-un apartament dintr-un bloc de nefamilişti din municipiul Râmnicu Sărat, creând panică. Cel mai probabil, focul din imobilul situat pe o strada din apropierea Garii din municipiu a izbucnit de la o lumanare uitata aprinsa de locatari. La faţa locului au actionat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

30 de persoane au fost evacuate din imobilul cuprins de fum.  O persoana a necesitat ajutor medical pentru ca a suferit un atac de panica.

Reprezentantii ISU Buzau remintesc cetatenilor importanta supravegherii surselor de aprindere utilizate in gospodarii, dar si faptul ca din neglijenta se poate ajunge la o tragedie.

Potrivit pompierilor, in urma incendiului nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>