Menu

RĂMÂN ÎN LIGA NAȚIONALĂ

Handbalistele de la SCM Gloria Buzau au scăpat de grijile retrogradării. În penultima etapă din Liga Națională de handbal feminin, jucătoarele antrenate de Romeo Ilie s-au impus în deplasare, în fața formației Danubius Galati, cu scorul de 25-23. În urma acestei victorii, SCM Gloria Buzau ocupă locul 8 cu 30 de puncte.

Handbalistele de la SCM Gloria Buzau si-au indeplinit obiectivul pentru acest sezon. Nou promovate in Liga Florilor, elevele lui Romeo Ilie si-au asigurat prezenta in primul esalon si pentru sezonul viitor. În penultima etapa, disputata duminica, 12 mai, SCM Gloria s-a intors cu toate punctele din deplasarea de la Danubius Galati, scor 25-23. Astfel, buzoiencele termina fara emotii un sezon in care evolutiile au oscilat intre prestatii de exceptie, victorii categorice cu SCM Craiova si CSM Bucuresti, si unele mai putin convingatoare. SCM Gloria Buzau, locul 8 cu 30 de puncte, va juca pe teren propriu in ultima etapa, cel mai propbabil pe 18 mai, cu Dunarea Braila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>