Menu

PODUL SPÂNZURAȚILOR

Podul de la Mărăcineni, de peste râul Buzău, devine podul spânzuraților. La o lună după ce un afacerist austriac și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de pod, o tragedie parcă trasă la indigo a avut loc astăzi dimineață. Trupul unui tânăr de 17 ani a fost găsit suspendat de grinzile metalice iar pompierii s-au chinuit minute în șir pentru a-l elibera din ștreang. Tânărul, originar din comuna Lopătari, era elev al Liceului de Arte din Buzău și, după câte se pare, s-ar fi certat recent cu iubita sa. 

Un tânăr de 17 ani de ani și-a pus capăt zilelor astazi dimineață spânzurandu-se de podul de la Mărăcineni, de peste râul Buzău. Un apel la 112 a anunțat că trupul tânărului atârna la aproximativ doi metri sub podul metalic. Un echipaj de la ISU Buzău a sosit imediat pentru coborârea cadavrului, iar la scurt timp au ajuns și criminaliștii.

Tânărul care a decis să-și pună capăt zilelor nu a lăsat un bilet de adio și nici nu avea asupra sa vreun document de identitate. El a fost însă identificat de polițiști după ce a fost recunoscut de rude în imaginile postate pe rețetele de socializare. Tânărul, originar din comuna Lopătari, era elev al Liceului de Arte din Buzău și, după câte se pare, s-ar fi certat recent cu iubita sa.  Tot la podul de la Mărăcineni, la începutul lunii aprilie, un om de afaceri austriac și-a pus capăt zilelor spânzurându-se cu o frânghie de șase metri.

Cazul tânărului de 17 ani pare tras la indigo după cel de luna trecută a omului de afaceri austriac Rudolf Heinz. Austriacul era căsătorit de câteva luni cu o româncă mult mai tânără decât el și se pare că motivul sinuciderii ar fi fost neînțelegerile din familie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>