Menu

NOI PERFORMANȚE

Noi performanțe pentru Serena Maria Jantea la Campionatul Național Individual Juniori III la tenis de masă. În primul său an la juniori 3, tensimena din Rm Sărat a obținut medalia de bronz în competiția individuală și s-a clasat pe primele locuri, în probele de dublu si dublu-mixt. 

Campionatul Național Individual Juniori III, grupa 11-12 ani, la tenis de masă a avut loc în perioada 10-12 mai, la Dumbravita in Timișoara. Râmniceanca Serena Maria Jantea a concurat la trei probe: individual, dublu si dublu-mixt. La dublu, sportiva din Rm Sărat a făcut pereche cu Ioana Muraru din Vatra Dornei si s-a clasat in primele opt locuri. La dublu-mixt Serena Jantea a concurat alături de Andrei Ceapraz din Pristavu Câmpulung și a reușit o clasare intre primele 16 perechi. În proba individuală, sportiva din Rm Sărat a obținut o performanță notabilă. Ea s-a clasat pe locul 3 și a intrat în posesia medaliei de bronz. Performanța Serenei Jantea este cu atât mai mare cu cât ea se află în primul an de juniorat 3, fiind singura concurenta de pe podium, născuta in 2008.

In perioada 23-26 mai, sportiva din Rm Sărat va participa la Zagreb la Openul Croației, după care se va pregăti pentru Top 12, competitie care se desfasoara in perioada 1-2 Iunie, la Zalău.

Serena Maria Jantea este legitimata la SCM Gloria Buzău si de la debutul in competitiile nationale si internationale de tenis de masa si-a adjudecat numeroase medalii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>