Menu

VOR REVANȘA

Meci interesant sâmbătă la Buzău în Superliga Națională de rugby. Jucătorii de la SCM Gloria Buzau vor primi replica formației Dinamo București în cadrul turneului play-out din Superligă. Buzoienii țintesc victoria, ca o revansa pentru partida retur din sezonul regulat, când bucureștenii s-au impus la limită.

Rugbistii SCM Gloria Buzau au ocazia sa obtina în weekend o noua victorie in fata celor de la Dinamo Bucuresti, pe care i-au invins in turul sezonului regulat. De data aceasta cele doua echipe se vor infrunta in cadrul turneului play-out din Superliga. Buzoienii aflati sub comanda tehnicienilor Costica Mersoiu si Mugur Preda isi doresc cu ardoare victoria, asta si ca o revansa pentru partida retur din sezonul regulat. Atunci, bucurestenii s-au impus la limita, in ultimele secunde ale unei partide care a fost prelungita nejustificat de mult. Intalnirea SCM Gloria Buzau – CS Dinamo Bucuresti este programata pentru sambata, 18 mai, de la ora 11.00, in Parcul Tineretului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>