Menu

 ARGINT DUPĂ NUMAI 6 LUNI

Performanță notabilă pentru un sportiv de doar 12 ani de la Clubul Sportiv Municipal Rm Sărat. Catalin Beșliu și-a adjudecat medalia de argint la Campionatul National de Box Cadeti de la Targu Jiu. Performanța lui Cătălin este cu atât mei valoroasă cu cât Catalin practică ‚,sportul cu mănuși,, de doar sase luni.

Legitimat la Clubul Sportiv Municipal Rm Sărat, Catalin Beșliu a reuși să urce pe treaptă a doua a podimului de premiere la Campionatul National de Box de la Targu Jiu. Performanța este cu atât mai valoroasă cu cât Campionatul National de Box este prima competitie la care Cătălin a participat:

Antrenorul sportivului, maestrul Dumitru Ene spună că în doar sase luni de cand a început să practice boxul, Catalin a reusit sa se impuna prin munca si seriozitate:

Cătălin Besliu este originar din satul Livada Mare, comuna Grebanu, si vine la Rm. Sarat de cateva ori pe saptamana pentru a invata secretele ,,sportului cu manusi,,. De cele mai multe ori, antrenorul sau este si cel care il aduce pe baiat cu masina in oras:

In prezent, Catalin se antreneaza pentru a participa la Cupa Romaniei la box, de unde spera sa se intoarca cu o nouă medalie prețioasă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>