Menu

AU SCĂPAT DE RETROGRADAREA DIRECTĂ

Handbal Club Buzău s-a salvat matematic de la retrogradarea directă în liga a doua. Într-un joc contând pentru etapa a 8-a din play-out-ul Ligii Zimbrilor la handbal masculin, echipa buzoiană s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 37-29, în fața formației CS Minaur Baia Mare. Buzoienii trebuie să câștige însă și în ultima etapă, în deplasarea de la Suceava, pentru a scăpa și de baraj.

Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” a găzduit, ieri, meciul dintre Handbal Club Buzău și CS Minaur Baia Mare, într-un joc contând pentru etapa a 8-a din play-out-ul Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Jocul în fața propriilor suporteri s-a dovedit a fi de bun augur pentru handbaliștii buzoienii, care au obținut o binemeritată victorie în fața adversarilor de la Minaur. La pauză, buzoienii au intrat cu un avantaj de 5 goluri (17-12), iar în repriza secundă avansul s-a mărit. Handbal Club Buzău s-a impus categoric, scorul final pe tabela de marcaj arătând 37-29. După această victorie buzoienii s-au salvat matematic de la retrogradarea directă, dar trebuie să câștige și în ultima etapă, în deplasarea de la Suceava, pentru a scapa și de baraj. Handbal Club Buzău se situează pe trei în play-out-ul Ligii Zimbrilor, CSM Bacău ocupa locul I, iar CS Minaur Baia Mare poziția secundă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>