Menu

LOCURILE DE JOACĂ, SUPRAVEGHEATE

Mare atenție la locurile de joacă pentru copii! Este avertismentul reprezentanților Administrației Domeniului Public Rm Sărat care, deși monitorizează în permanență împreună cu Poliția Locală spațiile de joacă, nu exclud ca anumite echipamente să se strice, punând în pericol viața copiilor. Ei îi sfătuiesc pe părinți să anunțe imediat dacă observă nereguli in functionarea echipamentelor de joaca.

Ramnicenii care constata anumite nereguli in parcurile si locurile de joaca din municipiu trebuie sa anunte imediat Administrația Domeniului Public sau Politia Locală. Desi zonele de agrement din oras sunt monitorizate permanent, anumite echipamente de joacă se pot defecta și pot pune in pericol viata copiilor.

Anul trecut, in urma unui control al responsabililor de la Inspecția Muncii, Administrația Domeniului Public a inlocuit mai multe elemente ale echipamentelor de joaca.

Reprezentanții Politiei Locale Rm. Sarat precizează că parcurile si locurile de joaca din municipiu sunt supravegheate și cu ajutorul camerelor video.

Reprezentanții Administrației Domeniului Public Rm. Sarat si ai Poliției Locale sunt permanent cu ochii si pe scandalagii care generează  conflicte sau distrug spațiile verzi și mobilierul stradal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>