Menu

ATENȚIE LA TENCUIALĂ!

Circulați cu ochii în patru pe stradă în preajma clădirilor vechi. Reprezentanții Primăriei Rm Sărat fac un apel la proprietarii imobilelor ale căror fațade riscă să se prăbușească să anunțe imediat autoritățile pentru eliminarea pericolului. Pentru a evita accidentele provocate de căderile de tencuială, singura soluţie este expertizarea faţadei clădirii şi, în caz de nevoie, renovarea ei.

Conform legii, cetățenii împreună cu asociațiile de proprietari au obligația să se ocupe de consolidarea imobilelor, a balcoanelor și repararea fațadelor, pentru a nu pune în pericol viața oamenilor și pentru a evita producerea unor pagube materiale. Reprezentantii Primăriei Rm Sărat îi avertizează pe proprietarii imobilelor ale căror fațade riscă să se prăbușească că trebuie să ia masuri urgente pentru eliminarea pericolului. Administrația locală a trimis atentionari in vederea indepartarii bucatilor de tencuiala acolo unde este cazul: 

În cazul căderilor de tencuială, administratia locala poate interveni doar cu utilaje ale Administrației Domeniului Public Rm. Sărat pe care societatea le pune la dispozitia cetatenilor contra-cost. 

Multe dintre balcoanele blocurilor din Rm Sărat construite înainte de 1990 sunt crăpate, iar singura soluţie pentru a evita accidentele provocate de căderea tencuielii este expertizarea faţadei şi, în caz de nevoie, renovarea ei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>