Menu

MAȘINĂ ACOPERITĂ DE INIMIOARE

Părăsit de iubită, un tânăr din Buzău a găsit o modalitate originală de a-i arăta fostei partenere că a greșit atunci când l-a făcut să sufere. Amorezul, rănit în orgoliu după ce prietena l-ar fi lăsat pentru un alt băiat, a desenat sute de inimioare pe care apoi le-a lipit pe mașina tinerei, alături de două mesaje. Tânăra nu s-a supărat pe gestul fostului iubit: din contră, a gustat din plin gluma!

Lumea s-a strâns ca la circ să admire o mașină decorată de la un capăt la altul cu sute de inimioare lipite de un tânăr. Pe lunetă, îndrăgostitul i-a scris prietenei sale care i-ar fi frânt inima un mesaj sugestiv: noi te iubim, citește mesajul pe parbriz!, aluzie la celălalt băiat cu care prietena lui l-a trădat. Pe geamul din față al masinii, îndragostitul a lipit un singur cuvânt: șarpe! După ce și-a terminat opera, tânărul decepționat în amor și-a sunat prietena pentru a-i spune să coboare la mașină.

Deși nu s-a împăcat cu fostul iubit, tânăra nu s-a supărat când a coborât din apartament și a văzut cum arată mașina. Ba, mai mult, și-a făcut și câteva poze cu o prietenă, gustând din plin momentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>