Menu

VOR EVOLUA LA TURNEUL DE BARAJ

Handbal Club Buzău va juca un turneu de baraj pentru a se menține în Liga națională de handbal masculin. Într-un meci disputat, ieri, la Suceava, în ultima etapa a turneului play-out, jucătorii buzoieni au fost invinși de achipa gazdă, la limită cu 27-26. La turneul de baraj de la Drobeta Turnu Severin, alături de Handbal Club Buzău vor mai evolua echipele din Fagaras, Alexandria si Sighisoara.

Jucătorii de la Handbal Club Buzău au fost invinsi, ieri, la Suceava, in ultima etapa a turneului play-out si vor evolua la turneul de baraj pentru mentinerea in Liga Nationala. Buzoienii au controlat prima parte a meciului in care au condus ostilitatile, dar gazdele au revenit dupa pauza si au castigat la limita. CSM Suceava, echipa retrogradata, alaturi de U Cluj, inainte de acest meci, s-a impus cu 27-26 si a trimis Handbal Club Buzau 2012 la meciurile de baraj care se vor desfasura la Drobeta Turnu Severin. Alaturi de Handbal Club Buzau, la turneul de la Drobeta Turnu Severin vor lua startul echipele din Fagaras, Alexandria si Sighisoara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>