Menu

VINDEA PERMISE AUTO FALSE

Caz halucinant scos la iveală, zilele trecute, de către polițiștii buzoieni. De ani buni, un bărbat de 60 de ani confecționa  permise auto și de ședere false, asemănătoare celor emise în Republica Moldova, pe care le vindea unor cetățeni români și moldoveni cu sume între 1.000 și 1.500 de euro. Buzoianul avea un complice, un gălățean, cel care vindea mai departe documentele false fabricate.  Buzoianul conducea chiar el mașini cu un permis auto fals. El este acum cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni și se află sub control judiciar penrtu o perioadă de 60 de zile.

Un bărbat din Buzău care furniza contra-cost permise de conducere și permise de ședere a fost reținut de polițiști, în urma a două percheziții, în municipiul Buzău și în comuna Merei. Bărbatul a falsificat permise de conducere şi  permise de şedere asemănătoare celor emise de Republica Moldova pentru patru cetăţeni români, care, în realitate, nu deţineau permise de conducere. În schimbul documentelor false, el primea sume de bani cuprinse între 1.000 şi 1.500 de euro.

Potrivit polițiștilor, în perioada octombrie 2017 – aprilie 2019, buzoianul de 60 de ani ar fi condus autoturisme fără a avea permis de conducere şi, de asemenea, ar fi intermediat obţinerea unor documente false şi la solicitarea unui gălăţean, de 39 de ani, pentru persoane din anturajul acestuia.

Deocamdată nu se știe numărul total al posesorilor de permise auto false, dar mai mult ca sigur este vorba de zeci sau chiar sute de asemenea cazuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>