Menu

GRĂBIȚI LA URNE

Sefii administratiei din municipiul Rm. Sarat si liderii partidelor politice s-au prezentat la urne dis de dimineata. Ei au votat la sectia de care apartin, iar multi dintre politicieni au fost la urne impreuna cu familia.

Cel mai matinal politician din Rm Sărat a fost Sorin Cîrjan, primarul municipiului, care a venit la vot în jurul orei 8.30. Edilul impreuna cu toti membrii familiei a votat la sectia nr. 81 din cartierul 7 Noiembrie. Primarul a recunoscut că a avut emoții foarte mari, deoarece fiica sa a votat pentru prima data.

La fel de matinali au fost si consilierul locali PNL din Rm. Sarat. Cornelia Puscasu a votat in jurul orei 9,00 la sectia din cadrul Scolii Vasile Cristoforeanu de pe strada Principele Ferdinand.

Liliana Sbîrnea, senator PSD si-a exprimat votul imediat dupa ora 9.00, la sectia NR. 89 din cadrul Colegiului National ,,Al. Vlahuta,, din Rm. Sarat.

Stefan Torcarescu, viceprimarul municipiului Rm. Sarat, a votat la sectia Nr. 83 din cadrul Scolii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,,.

In jurul orei 10.00, Adrian Iancu, presedintele ALDE Rm Sărat s-a prezentat la urne impreuna cu sotia la sectia nr. 81 din cartierul 7 Noiembrie. Din cauza aglomeratiei, politicianul a amanat votul pentru mai tarziu:

Tot in jurul orei 10.00, a ajuns la vot, la sectia din cadrul Scolii Vasile Cristoforeanu, si Ionut Iuga, consilier local PNL. El a fost insotit la urne de sotie si copil.

Gabriel Ionica, presedintele USR Rm. Sarat, s-a prezentat la sectia din cadrul Liceului Teoretic ,,Stefan cel Mare,, din Rm. Sarat, imediat dupa ora 10.00.

In municipiul Rm. Sarat sunt deschise 21 de sectii de votare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>