Menu

ALEGĂTORI MATINALI

În municipiul Buzău, destul de multe persoane au decis să meargă la urne chiar de la primele ore ale diminetii. Primii alegători au tinut sa voteze, pentru ca peste zi mai aveau si alte treburi de rezolvat. Cei mai în vârstă buzoieni mergeau la biserica, iar unii tineri, la serviciu sau la iarbă verde.

Cei mai coștiincioși alegători au fost pensionarii, care au vrut sa stampileze buletinele de vot inainte de a merge la biserică, la slujba de duminică. Ei spun ca asa au facut si la celelalte alegeri. Buzoienii spera ca viitorii europarlamentari sa le faca viata un pic mai buna.

Nu toți cei care au venit la secțiile de votare au înțeles exact pentru ce au fost chemați astăzi la urne.

Numarul buzoienilor prezenti la urne inca de dimineata este mai mare decat cel de la alegerile europarlamentare de acum 5 ani. În 2014, la ora 10.00, prezența la vot în județul Buzău era de 4,23%. Astăzi, la ora 9.30, se prezentaseră déjà la urne 4.96% din alegători, adică 19.082 de buzoieni.

Toate cele 426 de secţii de votare din judeţ s-au deschis astăzi la ora 7 dimineaţa si se vor inchide la ora 21. Peste 380.000 de buzoieni sunt așteptați la vot, să-și aleagă reprezentanții în Parlamentul European, dar și pentru referendumului pe tema justiției .

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>