Menu

VOT CU GÂNDUL LA VIITOR

Prezenta buna la urne, astăzi, si in comunele județului. In sectiile de votare din comuna Valea Ramnicului s-au format cozi pe parcursul zilei. Satenii spun ca au venit la vot pentru ca doresc sa schimbe in bine viitorul tarii. Cei mai multi au venit la urne impreuna cu toată familia.

La cele 3 sectii de votare din comuna Valea Ramnicului oameni de toate varstele s-au prezentat la urne încă de dimineață. Mulți săteani au votat după ce au ieșit de la biserică.

Tinerii spun ca isi pun mari sperante in cei cei pe care i-au votat astazi. Au fost si localnici care au votat inainte de a merge la serviciu. Unii tineri au votat si cu gandul la membrii familiei care muncesc peste hotare. Membrii secțiilor de votare din Valea Rîmnicului se așteaptă ca unii votanți să ajungă la urne chiar și mai târziu, spre orele serii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>