Menu

NOI PERFORMANȚE

Noi rezultate de excepție pentru altleta Marina Baboi. Buzoianca a devenit dublă campioană națională universitară în probele de sprint de 100m și 200m plat, dar și dublă deținătoare a trofeelor Cupa României în cele 2 probe de sprint de 100m și 200m. Timpii realizați de Marina Baboi reprezintă și îndeplinirea baremurilor de participare la Campionatul European de Tineret Under 23 din luna iulie din Suedia, dar și la Jocurile Europene de la MINSK din 21-28 iunie.

Noi performanțe pentru buzoianca Marina Baboi, la finala campionatului național universitar de atletism și la prima ediție, de după Revoluție, a Cupei României la atletism, competiții găzduite de Pitești. Marina Baboi a devenit dublă campioană națională universitară în probele de sprint de 100m și 200m plat pe care le-a dominat categoric. De asemenea, buzoianca a devenit și dublă deținătoare a trofeelor Cupa României în cele 2 probe de sprint de 100m și 200m , succese ce se adaugă în palmaresul SCM Gloria Buzău. Timpii alergați de atleta buzoiană în cadrul reuniunii atletice de la Pitești reprezintă și îndeplinirea baremurilor de participare la Campionatul European de Tineret Under 23 din luna iulie din Suedia, dar și la Jocurile Europene de la MINSK din 21-28 iunie, competiție ce se dorește a fi o olimpiadă europeană!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>