Menu

SE RETRASEAZĂ PARCĂRILE

A inceput retrasarea parcarilor de resedinta din municipiul Rm Sarat. Operațiunea de marcare a locurilor de staționare a mașnilor se efectuează an de an, in functie de vreme, de către societatea Acvaterm. În prezent, în Rm. Sarat, sunt peste 2.650 de locuri de parcare de domiciliu care pot fi închiriate pe o perioada de sase luni sau un an.

În acest an, Acvaterm Rm. Sarat isi propune sa retraseze 70 la suta din parcarile de resedinta din municipiu.

Locuitorii cartierului Zona Pod au primit de ieri notificări prin care sunt înștiințați să își mute mașinile din parcări pentru ca angajatii Acvaterm sa poata demara actiunea de marcare.

Lucrarile de retrasare a parcarilor de resedinta vor fi extinse în curând si in alte cartiere ale orasului. De asemenea, reprezentanții Acvaterm, intentioneaza să amenajeze noi locuri de parcare de domiciliu, în funcție de lucrările de asfaltare pe care le va demara Administrația Domeniului Public Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>