Menu

Social
INCEPE CURATENIA

vlcsnap-2015-03-05-11h22m58s139Cum a venit primavara, a inceput curatenia la Rm. Sarat. Dovada gramezile de uscaturi aparute pe strazile din municipiu. Reprezentantii Politiei Locale ii avertizeaza pe locuitori ca pot depozita resturile vegetale in fata portii, doar daca au contract cu societatea de salubrizare, pentru ca angajatii acesteia sa le ridice. In caz contrar, vor primi amenzi.

Incalzirea vremii i-a incurajat pe ramniceni sa iasa la munca in curti si in gradini. Unii si-au taiat vita de vie si trandafirii, altii si-au curatat copacii, iar uscaturile le-au depozitat pe trotuare in fata casei. Politistii locali atrag atentia cetatenilor, care nu au contracte cu firma de salubrizare, sa nu depoziteze la intamplare resturile vegetale. Si cetatenii, care platesc diverse persoane neautorizate sa le transporte resturile vegetale risca amenzi care pot ajunge pana la 1000 de lei.

De asemenea, reprezentantii societatii de salubritate ii sfatuiesc pe ramnicenii, care locuiesc la case sa taie resturile vegetale corespunzator si sa le depoziteze in pachete pentru a putea fi preluate de masinile societatii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>