Menu

RĂMÂN ÎN SUPERLIGA DE RUGBY

SCM Gloria Buzău rămâne în Superliga CEC Bank la rugby. În partida de baraj pentru locurile 7-8, disputată la București, buzoienii s-au impus în fața formației Tomitanii Constanţa cu scorul de 14-12. Superliga națională de rugby a fost câștigată în acest an de CSM Ştiinţa Baia Mare.

Echipa buzoiană de rugby SCM Gloria Buzău a obținut o victorie mare, pe stadionul „Olimpia“ din Bucureşti, în partida de baraj pentru locurile 7-8, cu Tomitanii Constanţa. Scorul final al partidei a fost 14-12 pentru buzoieni, după ce la pauză rezultatul era de 3 la 3. Ca urmare a acestei victorii, Gloria Buzău rămâne în Superliga CEC Bank, pe locul 7, un obiectiv ce a fost stabilit de altfel, chiar la începutul sezonului. Campioană a României a devenit CSM Ştiinţa Baia Mare, care a dispus cu 24-22 în finala mare cu CSA Steaua Bucureşti, partida fiind arbitrată de constănţeanul Robert Diaconescu, şeful „cavalerilor“ de pe litoral. Medaliile de bronz le-au revenit rugbyştilor de la CSM Bucureşti, învingători în finala mică în faţa campioanei din sezonul trecut, Timişoara Saracens, scor 20-19.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>