Menu

REZULTATE BUNE

Rezultate bune obtinute de elevii din Rm Sărat la evaluarile nationale sustinute la clasele a II-a si a IV-a. Cel putin asta sustin reprezentanții Scolii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu”, care au centralizat rezultatele testelor susținute de elevi pe parcursul lunii mai. Lucrările elevilor din clasele a II-a si a IV-a au fost evaluate de către cadrele didactice din unităţile de învăţământ în care acestea s-au desfasurat.

Scoala Gimnaziala ,,Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sarat a centralizat rezultatele evaluarilor nationale la clasele a II-a si a IV-a, iar rezultate obtinute de elevi sunt destul de bune. Testarile pentru Evaluarea Nationala la clasele mici s-au desfasurat pe perioada lunii mai si au fost evaluate de către cadrele didactice din unităţile de învăţământ în care acestea s-au desfasurat. Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează, nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Ele vor fi aduse la cunoștința elevilor şi a părinţilor și  vor fi valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea unor planuri individualizate de învăţare, acolo unde este cazul. 

Pe baza rezultatelor obtinute de elevi la aceste evaluari, profesorii, parintii si copiii vor avea o prima discutie referitoare la tipul de liceu pentru care elevul are competente, abilitati, dar si cunostinte. Mai mult, inainte de examenul final de clasa a VIII-a, parintii si copiii vor sti care este nivelul de studiu, unde există lacune si cum se pot remedia problemele scolare pe care le au elevii.

In prezent, elevii claselor a VIII-a se pregatesc pentru unul dintre cele mai importante examene din viata.

Evaluarile nationale vin dupa ani in care elevii au obtinut rezultate tot mai slabe la Examenul de Capacitate si Bacalaureat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>