Menu

WEEKEND DE FOC

Weekend de foc pentru jucătorii de la Handbal Club Buzau, în tentativa lor de a se salva de la retrogradare. În cadrul turneului de baraj pentru mentinerea in Liga Nationala de handbal masculin, găzduit de Drobeta Turnu Severin, ei vor întâlni formațiile CSM Sighisoara, CSM Alexandria și CSM Fagaras, primele două echipe din esalonul second. Partidele se vor disputa în perioada 31 mai-2 iunie.

Handbal Club Buzau 2012 va sustine la finalul acestei saptamani partidele decisive pentru mentinerea in Liga Nationala de handbal masculin. Turneul, care va fi gazduit de Drobeta Turnu Severin, în perioada 31 mai-2 iunie, se joaca dupa sistemul fiecare cu fiecare, iar la final primele doua clasate se vor salva de la retrogradare. Handbalistii buzoieni debuteaza vineri 31 mai, de la ora 18.00, cu CSM Sighisoara, iar sambata, 1 iunie, de la ora 18.00, vor juca cu CSM Alexandria. Ultima partidă a jucătorilor de la Handbal Club Buzau va avea loc duminica, 2 iunie, de la ora 12.00, cu CSM Fagaras. De menționat că CSM Sighisoara si CSM Alexandria au evoluat în acest sezon în esalonul secund, iar CSM Fagaras a fost colega in Liga Nationala cu trupa buzoiana.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>