Menu

AUR PENTRU SERENA

Performanță deosebită pentru tenismana Serena Maria Jantea. Sportiva din Rm Sărat a castigat medalia de aur la Openul Croației la tenis de masa. La concursul desfasurat zilele trecute în Zagreb au participat 800 de sportivi din 15 tari.

Tenismena Serena Maria Jantea a obtinut o nouă performanță de răsunet. Sportiva din Rm Sărat a obtinut medalia de aur, zilele trecute, la Openul Croației la tenis de masa. La campionatul din Zagreb au participat 800 de sportivi din 15 tari. Serena Jantea a evolaut atât în proba individual cât și în cea pe echipe.

Pentru sportiva din Rm Sărat, medalia de aur reprezinta o premiera. Serena Jantea continuă pregătirile pentru următoarele concursuri la care țintește noi medalii.

Serena Maria Jantea este originara din Rm. Sarat, eleva a Scolii Gimnaziale Nr. 1 din municipiu si legitimata la SCM Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>