Menu

A ÎNCEPUT DEZINSECŢIA

A inceput dezinsectia la Rm. Sarat. Actiunea vizeaza parcurile si spatiile verzi din municipiu. Din cauza substantei folosite, operatiunea se realizeaza doar pe timpul noptii. Actiunea de dezinsectie se realizează atat in zona centrala a orasului, cat si in cartierele marginase.

La Rm. Sarat a inceput dezinsectia parcurilor si a spatiilor verzi. Reprezentanții Administratiei Domeniului Public Rm. Sarat afirmă că acțiunea a demarat ca urma a solicitărilor oamenilor care au dorit sa se intervina din cauza aparitiei capuselor si a altor insecte. Administratia Domeniului Public a contactat o firma specializata care realizeaza actiunea de dezinsectie.  

Din cauza substantei folosite, operatiunea de dezinsectie se realizeaza doar pe timpul noptii. Ramnicenii care locuiesc in cartierele marginase, detinatori de stupi de albine, sunt sfatuiti sa anunte Administratia Domeniului Public inainte ca firma de dezinsectie sa ajunga in zonele respective. Actiunea de dezinsectie se realizează atat in zona centrala a orasului, cat si in cartierele marginase.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>