Menu

O ALTĂ ABORDARE

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, își propune o nouă abordare față de predecesorul său, Liviu Dragnea, la șefia Camerei Depuaților. Ciolacu a fost ales ieri președinte al Camerei Deputaților cu 172 de voturi, în timp ce principala sa  contracandidată, liberala Raluca Turcan a obținut numai 100 de voturi. 

Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a fost votat ieri, de plenul Camerei Deputaților, cu 172 de voturi ,,pentru”, președinte al acestui for. Funcția a devenit vacantă după ce Liviu Dragnea, cel care a condus Camera inferioară a Parlamentului, a fost condamnat definitiv, luni, în dosarul DGASPC Teleorman şi încarcerat la Penitenciarul Rahova. Imediat după vot, noul președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a menționat că va avea o cu totul altă abordare față de predecesorul său și că a acceptat această funcție deoarece în aceste moment guvernarea are nevoie de stabilitate în Parlament.

Totodată, demnitarul buzoian a adăugat că atât timp cât va ocupa această funcție se va axa pe îmbunătățirea legislației în domeniul absorbției fondurilor europene, flexibilizarea procedurilor la licitațiile pe infrastructură sau codul administrativ.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>