Menu

CONTINUĂ CAMPANIA DE STERILIZARE

Administrația Domeniului Public Rm. Sărat continua campania de sterilizare gratuita. Actiunea de sterilizare a câinilor și pisicilor din municipiu este derulata împreună cu o fundație din Germania. Detinatorii de animale din oraș sunt invitați să se înscrie în program, iar acțiunea se desfășoară în cadrul padocului  de la ADP.

 ADP Rm. Sărat și-a concentrat atenția in ultimii ani asupra stopării înmulțirii necontrolate a câinilor maidanezi și au fost derulate mai multe campanii de informare a cetățenilor și acțiuni de sterilizare a patrupedelor. In continuare, detinatorii de animale din oraș sunt invitați să se înscrie în programul de sterilizare gratuita. Actiunea de sterilizare a câinilor și pisicilor din municipiu este derulata împreună cu o fundație din Germania si se desfășoară în cadrul padocului  de la ADP . 

Organizatorii campaniei spun că sterilizarea este recomandată pentru o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă a animalului, dar și pentru a evita inmultirea necontrolata a patrupedelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>