Menu

SPRINT SPRE NOI MEDALII

Sprintera Marina Andreea Baboi, care, de curând, a implinit 20 de ani, va participa la Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei. Competiția se va desfășura în weekend, pe „Cluj Arena”. Buzoianca va lua startul la probele de 100, respectiv 200 de metri plat, unde spera sa termine pe primul loc.

Atleta Marina Andreea Baboi se va alinia la startul Campionatelor Internationale de Atletism ale României, competitie ce se va desfasura la Cluj Napoca, in perioada 7-8 iunie. Buzoianca va alerga in probele de 100, respectiv 200 metri plat, unde speră să urce pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Atleta legitimata la SCM Gloria Buzau si CSA Steaua București, pregatita de antrenoarea Doina Voinea, s-a impus de curând, la Pitești, în cadrul Campionatelor Universitare si Cupa României.

Marți, buzoianca a împlinit 20 de ani, vârstă la care a reușit să câștige nu mai puțin de 165 de medalii, dintre care 123 de aur, plus 49 de titluri naţionale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>